Innergårdsrenovering Stockholm

Snygga & trivsamma innergårdar

Tjänster

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi utför även ett antal andra närliggande tjänster inom anläggning och trädgård utomhus. Bland annat så kan du få hjälp med följande:

Trädgårdsanläggning

Vi anlägger trädgårdar hos bostadsrättsföreningar, företag m.fl. En professionellt anlagd trädgård kan ge ett område ett helt nytt utseende och göra det mer inbjudande att vistas på. Låt oss utforma en trädgård som ger mer trivsel.

Rörläggnings- & dräneringsarbeten

Det är inte bara på innergårdar som rör och dränering måste fungera. Även ut mot gatan eller längs fastighetens gräns måste dräneringen fungera. Om det behövs stambyte kan vi ta över den del av arbetet som sker utomhus.

Finplanering

Finplanering innebär kort sagt allt som har med utemiljöns utseende att göra. Det kan vara allt från att anlägga gräsmattor och gångar till att installera murar, rabatter med mera. Låt oss ta hand om detta arbete åt er. Vi planerar och utför jobbet.

Sten- & plattsättning

Sten eller plattor på gångvägar, uteplatser med mera ger ett snyggt utseende med mer karaktär än exempelvis asfalt. Våra duktiga hantverkare omsätter era idéer i alla typer av material och kan skapa något som är både snyggt och hållbart.

Betongarbeten & asfaltering

Betongarbeten och asfaltering ingår givetvis i vår repertoar. Vi utför dessa arbeten som en del av jobbet när vi renoverar innergårdar, men vi kan givetvis även ta oss an andra typer av uppdrag - från att gjuta husgrunder till att asfaltera gångvägar. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Vi bygger och renoverar snygga och trivsamma innergårdar i Stockholm!