Innergårdsrenovering

Steg för steg till en nyrenoverad innergård

När vi utför en innergårdsrenovering i Stockholm arbetar vi på följande sätt:

Vi börjar med att utvärdera vilka behov av renovering som finns tillsammans med er som beställare. Vi tittar på när den senaste renoveringen gjordes och vad som gjordes vid det tillfället. Därefter tittar vi på det som går att se med en utvändig besiktning och kan även utföra borrning för att kunna se underliggande skikt.

När utvärderingen är klar planerar vi vilka arbeten som måste utföras. Här kan vi även ta fram förslag på hur utemiljön kan omformas för att bli mer trivsam och inbjudande. I tätbebyggda områden som Stockholm uppskattas varje grönyta. Vi kan skapa allt från asfalterade parkeringsplatser till mysiga och grönskande bakgårdar med träd, upphöjda odlingsbäddar eller en gräsmatta att leka på. Valet är ert!

Arbetet sätter igång

När planeringen är färdig sätter vi igång med arbetet. Först måste de gamla ytskikten avlägsnas innan vi kommer ner till bjälklaget. Vi arbetar oftast med väderskydd för att vara säkra på att kunna fortsätta arbetet även om vädret slår om. Vi reparerar eller förnyar bjälklaget för att ha en stabil grund att arbeta på. Därefter installeras de tätskikt som behövs, lister, rör för dränering med mera som skyddar mot att fukt tränger in där den är oönskad.

Innergården tar sin form

När underarbetet är färdigt sätter vi igång med att forma den slutliga utemiljön. Här kan vi göra allt från att asfaltera blivande parkeringsplatser, lägga stenlagda gångar, skapa ytor med grus, gräsmatta, terrasser, installera bänkar, spaljéer, fast monterade tvättställningar, cykelställ, lekplatser eller vad ni än kan önska. Vi gör hela jobbet - från planeringen till att sista tulpanen står i rabatten. Vi skapar en innergård som är både ändamålsenlig och hållbar.

Hör av er idag, oavsett om ni är 100% säkra på vad ni vill ha eller om ni behöver förslag på vad man kan göra för att skapa en innergård som erbjuder mer än vad den gör idag!

Vi bygger och renoverar snygga och trivsamma innergårdar i Stockholm!