Om oss

Välkommen till ett företag som specialiserat sig på markarbeten, trädgårdsanläggning och renovering av innergårdar. Huvuddelen av våra uppdrag utförs hos kunder i Storstockholm.

Vår vision handlar om att vara det trygga företaget inom vår kärnverksamhet innergårdsrenoveringar. För att våra kunder ska bli nöjda är vi lyhörda och arbetar med kvalitet i alla led, från första mötet till avslutat arbete. Vi har grundläggande kompetens från projektledning till slutbesiktning och kan erbjuda dig som kund certifierad personal inom alla områden. Alla våra medarbetare är utbildade inom heta arbeten och är certifierade enligt “Säkert vatten”. Alla våra elektriker är auktoriserade.

Alla våra projektchefer är certifierade enligt Bas-U/Bas-P för att uppfylla alla arbetsmiljökrav. Vi är anslutna till ID06 och arbetar med kvalitet och miljö i medvetenhet. Vi är försäkrade hos IF.

För att våra kunder ska känna sig trygga är samtliga våra underentreprenörer anslutna till AB Tätskiktsgarantier i Norden och kan ställa ut förlängd garanti.Vi erbjuder helhetslösningar inom mark- och tätskiktsarbeten samt trädgårdsanläggning.

Våra uppdragsgivare är främst fastighetsägare, byggentreprenörer, kommuner och myndigheter som Trafikverket.

Vi bygger och renoverar snygga och trivsamma innergårdar i Stockholm!